Even voorstellen: nieuw teamlid

Even voorstellen: nieuw teamlid

Michelle Schreuder is onze onderzoeker in opleiding die gaat werken aan The Cycle Study.

“Ik ben Michelle Schreuder, 23 jaar en Geneeskunde student. Mijn interesse ligt bij hart- en vaatzieken: de nummer 1 doodsoorzaak bij vrouwen in Nederland. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan het verbeteren van de diagnose en behandelingen voor hart- en vaatziekten. Daarom ben ik sinds juli dit jaar PhD student in het Erasmus MC. De komende drie jaar zal ik mij inzetten voor verschillende onderzoeksprojecten onder leiding van dr. Jeanine Roeters van Lennep en hier uiteindelijk op promoveren.

Na een zeer succesvolle crowdfunding kan ik nu ook zeggen dat The Cycle Study onder mijn projecten valt. Momenteel ben ik al druk bezig met het opzetten van de studie en het werven van vrouwelijke deelnemers. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in en hoop dan ook jullie de komende tijd verder te kunnen enthousiasmeren over dit onderzoek.”

The Cycle Study in de media

The Cycle Study in de media

Jeanine is geïnterviewd bij BNR nieuwsradio. En in de blog van Saron Petronilia, expert op het gebied van de overgang, kreeg het onderzoek de aandacht van de schrijvende pers.

Door diverse media is aandacht besteed aan The Cycle Study zowel tijdens als na de crowdfunding periode:

Uitzending BNR nieuwsradio waarin Jeanine wordt geïnterviewd: klik hier

Blog “Hormonen doodsoorzaak nummer 1” van Saron Petronilia: klik hier

€82.826,- OPGEHAALD!

€82.826,- OPGEHAALD!

Dankzij 327 donateurs is het fantastische eindbedrag van €82.826,- behaald. Hiermee kunnen wij het onderzoek naar de invloed van de vrouwelijke cyclus op hartklachten beginnen.