Michelle Schreuder is onze onderzoeker in opleiding die gaat werken aan The Cycle Study.

“Ik ben Michelle Schreuder, 23 jaar en Geneeskunde student. Mijn interesse ligt bij hart- en vaatzieken: de nummer 1 doodsoorzaak bij vrouwen in Nederland. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan het verbeteren van de diagnose en behandelingen voor hart- en vaatziekten. Daarom ben ik sinds juli dit jaar PhD student in het Erasmus MC. De komende drie jaar zal ik mij inzetten voor verschillende onderzoeksprojecten onder leiding van dr. Jeanine Roeters van Lennep en hier uiteindelijk op promoveren.

Na een zeer succesvolle crowdfunding kan ik nu ook zeggen dat The Cycle Study onder mijn projecten valt. Momenteel ben ik al druk bezig met het opzetten van de studie en het werven van vrouwelijke deelnemers. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in en hoop dan ook jullie de komende tijd verder te kunnen enthousiasmeren over dit onderzoek.”