Hannah de Jager is vierdejaars geneeskundestudent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en gaat voor haar masteronderzoek werken aan The Cycle Study.

Mijn naam is Hannah de Jager en ik zit momenteel in mijn masterfase van de studie Geneeskunde. In het kader van mijn opleiding doe ik nu een half jaar onderzoek bij The Cycle Study op de afdeling vasculaire geneeskunde van het Erasmus MC. Onder begeleiding van Michelle Schreuder help ik mee met het includeren van deelneemsters voor de Cycle Study II. Ik begeleid hen en ga hierna ook data verwerken.

Tijdens mijn studie zijn veel verschillende onderwerpen voorbij gekomen, die ik erg interessant vond. Zo ook de interne geneeskunde en de hart- en vaatziekten. Ook vind ik de verschillen tussen man en vrouw erg interessant; een onderwerp wat vaak onderbelicht is tijdens mijn opleiding. Deze studie richt zich juist op deze verschillen en daar werk ik graag aan mee!